fbpx

O kompaniji

Marketing Team

Kompanija broji oko 100 zaposlenih dok u projektnom birou radi preko 20 stručnjaka iz oblasti građevine, arhitekture i dizajna.

Svaku kompaniju čine ljudi a mi smo svesni vrednosti naših kolega kao i njihove stručnosti koju svakodnevno nadograđuju.

Kompanija MG Precast je podeljena u sektore: adimistrativni, proizvodni, tehnički, projektantski, sektor logistike i montaže. Međusobna saradnja sektora olakšava rad i omogućava realizaciju i najzahtevnijih projekata.

Kompanija MG Precast proizvodi betonske konstrukcije kako za proizvodne hale i industrijske objekte tako i za tržne centre, retail parkove i skladišno distributivne centre.

Visok stepen organizacije u samoj kompaniji omogućava da ispunimo zahteve klijenata i ponudimo najbolja arhitektonska rešenja ostavljajući prostor za lični pečat svakoj kompaniji za koju gradimo objekat.

Kako je proizvodnja betonskih elemenata naša osnovna delatnost najveću pažnju poklanjamo kvalitetu izrade svakog elementa. Svaki segment proizvodnje je pokriven određenim standardima koje u potpunosti ispunjavamo. Takođe pratimo trendove u oblasti građevine i konstantno radimo na unapređenju naših proizvoda.

Svesni da je vreme jedan od primarnih faktora u poslovanju poštujemo rokove i akcenat stavljamo na brzinu transporta i montaže.

Osim proizvodnje i montaže betonskih konstrukcija MG Precast je u mogućnosti da ponudi kompletan aranžman po sistemu ključ u ruke, projektovanje, pribavljanje svih dozvola i uslova kao i realizaciju izgradnje objekta do momenta predaje ključa u ruke.

Delhaize

Marketing Team

Kompanija MG Precast angažovana je na izradi i montaži AB konstrukcije za objekat kompanije Delhaize-Ahold u Novoj Pazovi. Ukupna površina objekta iznosi 4.646 m2. Radovi su u toku i napreduju u skladu sa svim ugovorenim parametrima

Delta Agrar

Marketing Team

Kompanija MG Precast angažovana je na izradi i montaži AB konstrukcije za objekat kompanije Delta Agrar u Novoj Pazovi. Ukupna površina objekta iznosi 3.767 m2. Radovi su u toku i napreduju u skladu sa svim ugovorenim parametrima.

 

Aktuelni radovi; Mlekara Granice; Avgust 2020

Mlekara Granice

Marketing Team

Kompanija MG Precast angažovana je na izradi i montaži AB konstrukcije za Mlekaru Granice iz Mladenovca. Ukupna površina objekta iznosi 1.065 m2. Radovi su uspešno okončani u julu 2020. godine, u skladu sa svim ugovorenim parametrima.

Otvoren novi pogon kompanije u Inđiji

Marketing Team

U nedelju, 14.juna smo u okviru našeg sedišta u Inđiji otvorili novi, automatizovani proizvodni pogon ukupne površine od preko 18.000 metara kvadratnih. Otvaranje novog pogona u skladu je sa kontinuiranim rastom i dinamikom investiranja, a ceremoniji otvaranja su, pored brojnih poslovnih partnera i prijatelja kuće, prisustvovali predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak.

Dinamika rada u novonastaloj situaciji

Marketing Team

Naša kompanija nastavlja sa radom u datim okolnostima. Mere predostrožnosti koje je propisala Vlada Republike Srbije primenjuju se i poštuju. Gradilišta koja su u kriznim zonama trenutno ne rade, dok se na ostalim održava kontinuitet u skladu sa određenim merama.

Fertico

Marketing Team

Kompanija MG Precast je angažovana na poslovima izgradnje i montaže stubova za kompaniju Fertico iz Inđije površine objekta 6000 m2.

Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji

Novi pogon kompanije

Marketing Team

Kompanija MG Precast je zbog povećanog obima posla i dugoročnog planiranog razvoj počela sa izgradnjom proizvodnog pogona površine 20.000m².

Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji

Stop Shop

Marketing Team

Kompanija MG Precast je angažovana na poslovima izgradnje i montaže stubova za kompaniju Stop Shop iz Požarevca površine objekta 2.400 m2.

1 2 3 5