fbpx

PROJEKTOVANJE

Projektovanje i brza izgradnja

Projektni biro kompanije MG Precast d.o.o. bavi se izradom idejnog rešenja, idejnog i glavnog projekta, izvođačkog projekta kao i projekta izvedenog stanja objekta.

Naš tim na prvom mestu analizira afinitete i zahteve naših klijenata a zatim i aktivnosti koje treba da se obavljaju u predmetnom prostoru. Težimo da svi objekti budu moderni, kvalitetni i funkcionalni, bilo da je reč o poslovnom ili stambenom kompleksu.

Svaki klijent dobija individualni pristup i pomoć da početnu ideju i viziju nadogradi i realizuje stvarajući savršeni poslovni ili stambeni prostor.

KLJUČ U RUKE

Izgradnja sistemom ključ u ruke

Kompanija MG Precast d.o.o. – generalni izvođač radova po sistemu „ključ u ruke“.
Sistem gradnje „ključ u ruke“ ili „turn key“ podrazumeva projektovanje( idejna rešenja, idejni i glavni projekat, Izvođački kao i projekat izvedenog stanja), pribavljanje svih neophodnih uslova i dozvola za nesmetanu i bezbednu izgradnju i na kraju izgradnju objekta i nadzor i koordinaciju na gradilištu. Sistemom „ključ u ruke“ kompanija MG Precast d.o.o. vodi i kontroliše celokupan ciklus izgradnje na brz i efikasan način.

Kompanija MG Precast d.o.o. kao jedan od lidera u proizvodnji prefabrikovanih betonskih elemenata u Srbiji nastoji da zajedno sa svojim timom obezbedi kvalitetnu i brzu izgradnju i realizaciju celog projekta, od ideje do predaje ključa u ruke.