Dobrodošli na stranicu za investitore!

U sekcijama koje slede detaljno ćemo objasniti tok gradnje i nastojati da pružimo sve potrebne informacije. Pri dnu stranice možete pronaći našu kompletnu listu referenci, katalog kompanije kao i info liflete o pojedinačnim prefabrikovanim betonskim elementima. Za sva dodatna pitanja Vam stojimo na raspolaganju putem chat prozora sa Vaše desne (donje na mobile prikazu) strane ili putem kontakt forme na dnu stranice.

Rezime procesa gradnje

Tokom ovog neobavezujućeg sastanka sa našim stručnjacima za izgradnju, želeli bismo vas obavestiti o obimu usluga MG Precast d.o.o, kao i pokazati našu održivu vrednost i naći za vas savršeno rešenje za vašu buduću investiciju.

Nudimo pregled troškova i cenu usluge pripreme projekta koja će biti osnova za pripremu detaljnog predmera i preračuna izgradnje objekta.

Individualni pristup svakom kupcu za svaku lokaciju omogućava nam da nađemo najbolje rešenje za klijenta. Zbog toga MG Precast uglavnom radi sa prilagođenim za Investitora dizajnom projekta. Klijenti mogu da obezbede sopstveni arhitektonsko rešenje ili  da razviju novo rešenje zajedno sa našim arhitektama.

Pre potpisivanja ugovora na osnovu vaših zahteva, potreba i prema informacijama o lokaciji, kreiramo informativnu ponudu prema idejnom nacrtu ili prema arhitektonskom projektu.

Ugovor se sklapa kada po prihvatanju ponude. Sastavni deo ugovora su tekst ugovora, grafička dokumentacija – dispozicije elemenata konstrukcije kao i overena od strane Investitora predmetna ponuda.

Ugovor se sklapa kada po prihvatanju ponude. Sastavni deo ugovora su tekst ugovora, grafička dokumentacija – dispozicije elemenata konstrukcije kao i overena od strane Investitora predmetna ponuda.

Projektni rad počinje sa pregledom Vašeg arhitektonskog projekta. U ovoj fazi biće predložene eventualne promene u cilju optimizacije troškova i izvođenja.

Koraci u procesu projektovanja su sledeći:

  • izrada dokumenata za odobrenje (između MG Precast d.o.o i Investitora)
  • izrada konstrukcijskih  proračuna i specifikacija / crteža (kupac će koristiti ove crteže za pripremu temelja, dokje objekat u fazi zemljanih radova)

Prihvatanje rešenja detalja i projekta za izvođenje.

Nakon prihvatanja dispozicije i rastera elemenata za proizvodnju od strane kupca, sledi izrada projektne dokumentacije za proizvodnju i plana montaže sa crtežima i specifikacijama. Za projektovanje se koriste najsavremeniji 3D programi za crtanje odn. računski modeli.

Objekti se obično montiraju direktno iz kamiona pomoću dizalice. Montažu izvodimo sa našim iskusnim i dobro obučenim timovima. Po zahtevu klijenta, možemo izvoditi završne radove i usluge.

Primopredaja objekta između Investitora i kompanije MG Precast d.o.o. kao izvođača obavlja se nakon završetka radova koji su dogovoreni ugovorom.

U procesu primopredaje objekta, pripremiće se zapisnik (protokol) o primopredaji potpisan od obe strane (obostrano potpisan). Nakon uspešne primopredaje objekta počinje da ‘teče’ garantni period.

Naš novi katalog

Saznajte više o nama!

Klikom na button ispod preuzmite novi katalog kompanije sa detaljnim informacija o pojedinačnim prefabrikovanim betonskim elementima, informacijama o kompaniji i kompletnom listom referenci.

Kompletna lista referenci

Klikom na button ispod preuzmite kompletnu listu referenci naše kompanije. Kao regionalni lider u gradnji industrijskih objekata od prefabrikovanih betonskih elemenata, ponosni smo na veliki broj uspešno realizovanih projekata.

Neki od trenutno aktivnih projekata

Albo, Batajnica (10.923 m.kv.) 80%
Europak, Stari Banovci (2.835 m.kv.) 70%
Gemax, Zemun (2.456 m.kv.) 50%
Corp JVJV, Zemun Polje (4.991 m.kv.) 40%
Dual, Stara Pazova (2.958 m.kv.) 30%

Istaknuti projekat / Merkbau, Morahalom - Mađarska / 8.760 m. kv.

Kontaktirajte nas!

[contact-form-7 404 "Not Found"]